Frugtkurv – Gavens sundhed

En frugtkurv er den mest sunde gave, du kan sende til dine venner og kære. I henhold til ernæringsretningslinjerne vedtaget af det amerikanske landbrugsministerium er der behov for 2-4 portioner frugt om dagen for at opretholde et godt helbred. Frugter som æbler og appelsiner er lave i kalorier og fedt og er en god kilde til naturlige sukkerarter, fibre, vitaminer og phytonutrients. Phytonutrients såsom flavonoider er plantekemikalier, der menes at fremme menneskers sundhed. Store befolknings (epidemiologiske) undersøgelser har vist, at frugt- og grøntsagsforbrug mindsker risikoen for slagtilfælde, hjertesygdomme og visse kræftformer.

Frugter er ikke kun sunde, de er lækre. Derfor er frugt sneakers ideelle til gaveformål. Frugter smager naturligt sødt, fordi de indeholder frugtsukker kaldet fruktose. At sende en frugtkurv til klienter og venner til ferien, deres fødselsdage eller andre gaver, viser dig, at du holder af deres helbred. Frugtkurve kan sendes endda til personer med diætbegrænsninger, herunder dem, der har lavt fedtindhold eller lavt kalorieindhold. Denne artikel gennemgår de sundhedsmæssige fordele ved populære frugter og de forskellige typer frugtkurve, der er tilgængelige.

1. Æblekurv:

Æbler indeholder vitamin A, C og E og de fleste B-vitaminer, især folat. Æbler er også rige på fibre, herunder den opløselige fiberpektin; og phytonutrients, der er stærke antioxidanter. Human epidemiologiske undersøgelser har vist, at æbleforbrug reducerer risikoen for kræft, især lungekræft. Æbleforbrug sænker også risikoen for hjertesygdomme, type II-diabetes og astma.

De sundhedsmæssige fordele ved at spise æbler og deres gode smag giver alle de gode grunde til, at du overvejer at sende en æblekurv til enhver gavebegivenhed. Du kan sende en kurv fyldt med et dusin sæsonbestemte, søde og sprøde æbler – Galas, Braeburns og Granny Smiths. Disse sprøde og saftige æbler vil helt sikkert glæde enhver æblevifte.

2. Orange gave:

Appelsiner er rige på C-vitamin, en kraftig antioxidant; og indeholder over 170 phytonutrients og 60 flavonoider. Mange phytonutrients har antiinflammatoriske, anti-tumor og blodproppshæmmende egenskaber.
If you have any kind of questions pertaining to where and the best ways to utilize https://tidsskriftholder.dk/, you could contact us at the web site.
Appelsinforbrug har vist sig at sænke kolesterol, blodtryk og reducere risikoen for hjertesygdomme og visse kræftformer.

En anden citrusfrugt, grapefrugt, er rig på C-vitamin og lycopen, hvilket giver grapefrugtens røde / lyserøde nuance. Lycopen er en kraftig antioxidant, der hjælper med at neutralisere skadelige frie radikaler, der forårsager kræft, hjertesygdomme og makuladegeneration. Forbrug af mad rig på lycopen har vist sig at reducere risikoen for hjertesygdomme og mange kræftformer. Derudover hjælper grapefrugt med at forhindre eller mindske symptomerne på gigt, fordi den indeholder salicyklisk syre, som hjælper med at opløse uorganisk calciumophobning i leddene i kroppen. Grapefrugt hjælper også med vægttab og sænker kolesterol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *